Sıcak Tahin

Search Suggest

Çok üşümeye Tahin Pekmez iyi geliyor. Çok üşüme nedenleri nelerdir?

Çok üşümeye Tahin Pekmez iyi geliyor. Çok üşüme nedenleri nelerdir?
Soğuk havaların gelmesi ile birlikte insan vücudunda üşüme daha fazla artmaktadır ancak bazı kişilerde bu üşüme daha yüksek hissedilmektedir. Peki çok üşümeye ne iyi gelir ve çok üşüme nedenleri nelerdir? İşte merak edilenler...


Çok üşüme hissi bazı kişilerde yaz ve kış aylarında görülebilen bir rahatsızlıktır. Çok üşümenin birçok nedeni olabilir. Peki çok üşüme neden olur? Çok üşümeye karşı evde uygulanabilecek doğal yöntemler var mı?


İnsan vücudunda demir eksikliği üşümenin başlıca nedenleri arasında yer alsa da dolaşım bozukluğu, şeker hastalığı ve kronik akciğer hastalığı gibi rahatsızlıklarda çok üşümenize neden olabilir. Peki çok üşüme için uygulanabilecek doğal yöntemler nelerdir?


Eğer şeker, kronik akciğer hastalığı ya da doktor tarafından daha önce teşhis konulmuş bir rahatsızlığınız yoksa evde uygulayabileceğiniz bazı yöntemler mevcut. Bu yöntemler evde tüketebileceğiniz bazı besinler. Peki çok üşüyen bir yetişkin için evde neler tüketilmeli? İşte o sorunun cevabı...


Çok üşüme şikayeti olan kişinin öncelikle tüketmesi gereken pekmezdir. Pekmez kansızlığa iyi geldiği için hem vücudunuza faydalı hem de çok üşümenizi engellemede önemli bir besindir. Pekmezi direk tüketemeyenler içinde tahin ile karışım yaparak farklı bir lezzet yakalayabilir. Bir diğer iyi gelen besinler ise baharatlardır. Baharatlar içindeki besin değerleri sayesinde vücudun ısısını yükselterek üşümenizi önleyebilir.


Haberimizde yer alan bu bilgiler evde uygulanabilecek alternatifler olup, tavsiye niteliğindedir. Çok üşüme ile ilgili rahatsızlığınızın daha iyi tedavi edilmesi için uzman hekime tedavi olmanızı önermekteyiz.


Kaynak: Haber Asır

Yorum Gönder

Canlı Destek

WhatsApp hattımıza 7/24 mesaj yazabilirsiniz.

Güvenli Alışveriş

Sitemizden alışverişleriniz Kredi Kartınızla güvenli bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

24/7 Destek

Müşteri hizmetlerimizle her zaman iletişime geçebilirsiniz.